وکیل تخلیه ملک در کرج در گروه وکلای البرز با بیش از ۲۰ سال سابقه ی درخشان به سرپرستی دکتر سیامک کرم زاده تضمین کننده ی شما در احقاق حقوق تان می باشد.
موضوع تخلیه ملک و اجور معوقه زمانی مطرح می شود که مستاجر در مدت زمان های تعیین شده در قرارداد اجاره اقدام به پرداخت اجاره نمی کند و همین موضوع باعث طلبکار شدن موجر از مستاجر می شود. میزان اجاره بها و موعد پرداخت های آن بر اساس توافق طرفین تعیین می شود. به محض سر رسیدن موعد پرداخت و عدم تودیع اجاره بها مساله ی اجور معوقه پیش می آید. قواعد مربوط به این موضوع در قانون روابط موجر و مستاجر و قانون مدنی مورد اشاره قرار گرفته است.
در این مطلب این موضوع را بررسی می کنیم که اجور معوقه چیست؟ چه زمانی موجر می تواند از مستاجر اجاره ی خود را طلب کند؟ مرجع صالح برای رسیدگی به این دعوا کدام است؟ بهترین وکیل تخلیه ملک در کرج کیست؟ وکیل تخلیه ملک در کرج باید چه ویژگی هایی داشه باشد؟ گروه وکلای البرز چگونه می تواند به شما کمک کند؟ و به طور کلی تمامی سوالاتی که پیرامون موضوع تخلیه ملک مطرح می شود.
وکیل تخلیه ملک در کرج تضمینی
وکیل تخلیه ملک در کرج در گروه وکلای البرز دارای ویژگی های زیر می باشد که تضمین کننده ی موفقیت پرونده ی شما در چارچوب حقوقی می باشد:
⓵ بیش از ۲۰ سال سابقه: سابقه و تجربه ی بالا را می توان مهمترین ویژگی و خصیصه ی یک وکیل موفق دانست. دکتر سیامک کرم زاده با بیش از ۲۰ سال سابقه ی درخشان تضمین کننده موفقیت پرونده ی شما در چارچوب حقوقی می باشد.
⓶ حق الوکاله توافقی: میزان حق الوکاله همواره از دغدغه ی موکلین بوده است به همین جهت میزان حق الوکاله در گروه وکلای البرز به صورت توافقی تعیین می گردد و امکان پرداخت به صورت اقساط نیز وجود دارد.
⓷ موفقیت در پرونده های تخلیه ملک: گروه وکلای البرز با تجربه عملی در رابطه با پرونده های تخلیه ملک تضمین کننده ی موفقیت شما در چارچوب حقوقی می باشد.
⓸ تسلط به قوانین و رویه قضایی: برای موفقیت در پرونده های قضایی تسلط توامان بر قوانین و رویه قضایی ضروری است. گروه وکلای البرز با بهره گیری از وکیل تخصصی تخلیه ملک در کرج و وکیل اجور معوقه در این زمینه پیشتاز می باشد.
⓹ پیگیری مستمر و مداوم پرونده: در مورد پرونده های تخلیه ملک ضروری است که به صورت مداوم و مستمر پیگیری شوند چرا که زمان موضوع بسیار مهمی در اینگونه پرونده ها می باشد.
جهت ارتباط با وکیل تخلیه ملک در کرج با شماره ی ۳۶ ۴۱ ۳۲۷ ۰۹۱۲ تماس حاصل فرمایید
حق الوکاله وکیل تخلیه ملک در کرج چقدر است؟
زمانی که مستاجر اجاره را پرداخت نمی کند و موجر قصد گرفتن اجاره های معوقه را دارد و از طرفی نیز مبلغی به عنوان رهن نزد خود نگه داشته است و از طرفی دیگر قصد تخلیه ی ملک را دارد موضوع دارای پیچیدگی هایی از لحاظ اجرایی می شود و همین موضوع لزوم رجوع به وکیل تخلیه ملک در کرج را ضروری می نماید.
در گروه وکلای البرز میزان حق الوکاله
⇐ به صورت توافقی تعیین می گردد
⇐ و امکان پرداخت به صورت اقساط
نیز وجود دارد تا به این ترتیب همه ی افراد بتوانند به وکیل متخصص دسترسی داشته باشند.
وکیل تخلیه ملک در کرج چگونه به شما کمک می کند؟
پرونده های تخلیه ملک دارای پیچیدگی های اجرایی هستند. تمامی پرونده ها که در گروه وکلای البرز پذیرش می شوند از ابتدا تا انتها روندی را به صورت دقیق طی می کنند تا شانس موفقیت پرونده شما به بالاترین سطح خود برسد. این پروسه به شرح زیر می باشد:
- مشاوره تلفنی رایگان: شما می توانید با شماره ی قید شده در سایت تماس حاصل نمایید و سوال خود را مطرح کرده و مشاوره ی اولیه ی رایگان دریافت نمایید.
- مراجعه حضوری: در صورتی که نیاز به بررسی بیشتر پرونده ی شما باشد می توانید با تعیین وقت قبلی به صورت حضوری مراجعه کرده تا پرونده ی شما به طور دقیقتر مورد بررسی قرار گیرد.
- عقد قرارداد وکالت: شما می توانید با وکیل پایه یک دادکستری قرارداد وکالت تنظیم نمایید تا پرونده ی شما به صورت تخصصی توسط وکیل تخلیه ملک در کرج دنبال شود.
- پیگیری مداوم و مستمر پرونده: پس از انعقاد قرارداد وکالت با وکیل تخلیه ملک در کرج، پرونده ی شما به صورت ۰ تا ۱۰۰ توسط وی تا حصول بهترین نتیجه پیگیری و دنبال می شود.
دستور تخلیه ملک
سوال این است که چگونه می توان دستور تخلیه ی ملک گرفت؟ در مورد اجاره ی املاک غیر تجاری و اماکن تجاری بدون حق کسب و پیشه و سر قفلی در صورت وجود چند شرط در قرارداد اجاره، موجر می تاوند، بدون نیاز به طرح دعوای تخلیه در دادگاه و صرفا با تقدیم درخواست تخلیه و صدور دستور تخلیه توسط شورای حل اختلاف، ملک خود را تخلیه کند.
شایان ذکر است دستور تخلیه بدون تشکیل جلسه ی رسیدگی و خارج از نوبت و فوری، رسیدگی و صادر می شود و قابل اعتراض و تجدیدنظر خواهی نیست. بر اساس نظر وکیل تخلیه ملک در کرج برای این که بتوان از مزیت دستور تخلیه استفاده کرد، باید شرایط زیر جمع باشد:
☜ قرارداد اجاره مربوط به املاک غیر تجاری یا تجاری، فاقد سر قفلی یا حق کسب و پیشه باشد.
☜ در قرارداد، مدت اجاره ذکر شده باشد.
☜ قرارداد اجاره در دو نسخه تنظیم و امضا شده باشد.
☜ قرارداد اجاره توسط دو شاهید امضاء شده باشد.
☜ مدت اجاره نامه به اتمام رسیده باشد.
توجه داشته باشید اگر هر یک از موارد بالا وجود نداشته باشد امکان تخلیه ی فوری وجود ندارد و باید دعوا در دادگاه حقوقی طرح شود.
برای تخلیه ملک به چه دادگاهی باید رفت؟
دادگاه صالح برای رسیدگی به تخلیه ملک در قرارداد های اجاره، اعم از عادی و رسمی که مربوط به اماکن غیر تجاری و اماکن تجاری که حق کسب و پیشه و سرقفلی ندارند، مرجع صالح برای تخلیه، شورای حل اختلاف (دادگاه صلح از ۱۴۰۳ به بعد) محل وقوع ملک است. در مورد قراردادهای اجاره ی رسمی، امکان تخلیه ی ملک از سوی اداره ی اجرای ثبت وجود دارد.
قابل ذکر است که تخلیه اماکن تجاری که مشمول قانون سال ۵۶ روابط موجر و مستاجر هستند در صلاحیت شورای حل اختلاف نیست و در صلاحیت دادگاه حقوقی می باشد.
جهت ارتباط با وکیل تخلیه ملک در کرج با شماره ی ۳۶ ۴۱ ۳۲۷ ۰۹۱۲ تماس حاصل فرمایید
نحوه ی اجرای دستور تخلیه چگونه است؟
دستور تخلیه ملک صادر شده توسط مقام قضایی نیازی به صدور اجراییه ندارد و ابلاغ و اجرای آن توسط مامور است. به این گونه که مامور مکلف است، دستور تخلیه را ظرف ۲۴ ساعت به شخص مستاجر ابلاغ و در نسخه ی دوم، رسید دریافت کند و در صورت امتناع مستجر از دادن رسید، مراتب را در ابلاغ نامه، قید و ظرف ۳ روز کاری نسبت به اجرای مفاد دستور اقدام کند.
اگر موجر مبلغی را به عنوان ودیعه یا قرض الحسنه یا به اصطلاح همان رهن از مستاجر دریافت کرده باشد و یا سند تعهد آوری را موجر به عنوان تضمین از مستاجر دریافت نموده باشد، اجرای دستور تخلیه، منوط به دادن آن وجه به اجرای احکام است.
در مورد اسناد رسمی اجاره، درخواست صدور اجراییه، جهت تخلیه ی مورد اجاره از دفترخانه ی تنظیم کننده سند به عمل می آید. سردفتر پس از احراز هویت و صلاحیت درخواست کننده، اوراق اجراییه را ظرف ۲۴ ساعت در سه نسخه با قید تخلیه ی عین مستاجره، تهیه و جهت اقدام به دایره ی اجرای اسناد رسمی ثبت محل، ارسال می کند. اجرای دستور تخلیه دارای پیچیدگی هایی است که توصیه می شود قبل از هر گونه اقدامی با وکیل تخلیه ملک در کرج مشورت نمایید.
هر آنچه باید در مورد تخلیه ملک بدانید
✍ اگر یکی از طرفین یا هر دوی آنها از امضای قرارداد اجاره امتناع کنند و صرفا اثر انگشت درج نمایند، برخی از محاکم از صدور دستور فوری تخلیه خودداری می کنند و معتقد هستند قرارداد باید حتما به امضای طرفین برسد.
✍ در دعوای تخلیه، صرفا مالکیت منافع از طرف خواهان برای صدور دستور تخلیه کافی است و لازم نیست خواهان مالک عین ملک نیز باشد. با این حال در رویه شوراهای حل اختلاف، سند مالکین نیز مطالبه می شود.
✍ زیر قرارداد اجاره بایستی که دو نفر به عنوان شاهد امضا نمایندو صرف حضور شاهد کافی نمی باشد.
✍ اگر در ملک استیجاری در زمان تخلیه، اثاث و وسایلی باشد. و مستاجر نیز در زمان تخلیه حاضر نباشد، می توان با معرفی یک انبار عمومی به عنوان امین اموال، وسایل را به انبار عمومی منتقل کرد.
✍ اگر دستور تخلیه ملک مورد اجاره داده شود و مستاجر نسبت به اصالت قرارداد مستند دستور، شکایتی داشته و یا مدعی تمدید قرارداد اجاره باشد، بایستی شکایت خود را در دادگاه حقوقی محل ملک اقامه نماید. توجه داشته باشید که صرف اعلام شکایت مانع اجرای دستور تخلیه نیست مگر اینکه دادگاه رسیدگی کننده تامین مناسب اخذ کند که در اینصورت قرار توقیف عملیات اجرایی نخلیه را صادر می کند.
✍ با توجه به تصویب قانون جدید مصوب ۱۴۰۲، از این پس دعاوی تخلیه به عنوان دعاوی غیر مالی در صلاحیت دادگاه صلح می باشد و نه شورای حل اختلاف.
اگر موجر طلبی نسبت به آب، برق، گاز و … داشته باشد چگونه می تواند آن را وصول کند؟
بر اساس نظر وکیل تخلیه ملک در کرج اگر موجر مدعی ورود خسارت به ملک اش باشد یا اینکه مدعی باشد که مستاجر هزینه های آب، برق، گاز و … را پرداخت نکرده است بایستی دعوای مطالبه ی ضرر و زین در یا بدهی های مذکو در دادگاه حقوقی طرح شود. سپس گواهی دفتر شعبه ی دادگاهی که دعوا در آن مطرح شده است را به دایره ی اجرا تحویل دهد تا از تحویل مبلغ ودیعه به میزان مورد ادعا به مستاجر، خودداری شود.
اجور معوقه و تخلیه ملک
موضوع اجور معوقه زمانی مطرح می شود که برای پرداخت اجاره مواعدی تعیین شده است اما مستاجر از پرداخت اجاره بها امتناع می کند. در این حالت بایستی موجر دادخواست مطالبه ی اجور معوقه طرح کند.
زمانی که مالک می خواهد دستور تخلیه بگیرد و از سویی دیگر نیز مستاجر اجور معوقه دارد و اجاره های خود را به طور کامل پرداخت نکرده است؛ موجر بایستی دادخواست اجور معوقه را تقدیم دادگاه عمومی کند و یک گواهی آن را به اجرای احکام شورای حل اختلاف ( از این پس) دادگاه صلح تقدیم نماید. موجر نمی تواند به علت عدم پرداخت اجور معوقع مبلغ ودیعه (رهن) را رداخت نکند بلکه باید از طریق فوق عمل کند. توصیه می گردد.
انجام پروسه ی بالا دارای پیچیدگی های اجرایی است که توصیه می شود قبل از هر اقدامی با وکیل تخلیه ملک در کرج مشورت نمایید.
تفاوت حکم تخلیه و دستور تخلیه چیست؟
طبق نظر وکیل تخلیه ملک در کرج دستور تخلیه زمانی مطرح است که ۵ شرط شامل:
- قرارداد اجاره مربوط به املاک غیر تجاری یا تجاری، فاقد سر قفلی یا حق کسب و پیشه باشد.
- در قرارداد، مدت اجاره ذکر شده باشد.
- قرارداد اجاره در دو نسخه تنظیم و امضا شده باشد.
- قرارداد اجاره توسط دو شاهید امضاء شده باشد.
- مدت اجاره نامه به اتمام رسیده باشد.
وجود داشته باشد. در این موارد سریعا و بدون تعیین وقت از سوی شورای حل اختلاف ( دادگاه صلح از ۱۴۰۳) پرونده رسیدگی می شود و دستور مقتضی صادر می شود.
اما حکم تخلیه زمانی مطرح است که دعوای تخلیه در دادگاه طرح می شود و مانند دعاوی دیگر در نوبت قرار می گیرد و برای رسیدگی آن وقت تعیین می شود. در این موارد دادگاه حکم ( و نه دستور) صادر می کند. از مواردی که مشمول تخلیه ی فوری نمی شوند و برای آنها باید دستور صادر شود باید به عدم رعایت شرایط ماده ۲ قانون روابط موجر و مستاجر سال ۷۶ اشاره کرد. مانند نداشتن ۲ شاهد یا عدم تنظیم قرارداد در دو نسخه.
بهترین وکیل تخلیه ملک در کرج کیست؟
بهترین وکیل تخلیه ملک در کرج باید ویژگی های زیر را داشته باشد تا از پس پیچیدگی های اجرایی آن بر آید. در ادامه به ویژگی های بهترین وکیل تخلیه ملک در کرج اشاره می نماییم:
✔︎ سابقه و تجربه بالا
✔︎ آشنایی با پروسه تخلیه ملک
✔︎ حق الوکاله توافقی
✔︎ پیگیری مستمر و مداوم پرونده
✔︎ آشنایی با قوانین و رویه قضایی
✔︎ پاسخگویی و تعهد نسب به موکل
جهت ارتباط با وکیل تخلیه ملک در کرج با شماره ی ۳۶ ۴۱ ۳۲۷ ۰۹۱۲ تماس حاصل فرمایید
بدون دیدگاه