وکیل اداره کار در کرج

وکیل اداره کار که در بحث قانون کار متخصص و دارای تجربه ی بالا باشد می تواند کمک بسزایی در موفقیت پرونده ی شما داشته باشد. گروه وکلای البرز به سرپرستی دکتر سیامک کرم زاده با بیش از ۲۰ سال سابقه ی درخشان ارائه دهنده ی خدمات ممتازی در حوزه ی قانون کار می باشد.

در این مطلب به این موضوع می پردازیم که در انتخاب بهترین وکیل اداره کار در کرج چه معیارهایی را باید در نظر گرفت؟ مراجع پیش بینی شده در قانون کار برای شکایت کردن چه مراجعی هستند؟ صلاحیت محاکم مربوط به قانون کار چیست؟ وکیل اداره کار در کرج چگونه می تواند به شما کمک کند؟ برای شکایت از کارفرما به چه مرجعی باید رجوع کرد؟ و تمامی سوالات دیگری که در حوزه قانون کار مطرح می شود.

⦿ وکیل اداره کار در کرج

یک وکیل خبره و کارآمد در حوزه ی پرونده های اداره کار می تواند تا حد بسیار زیادی موفقیت پرونده ی شما را تضمین کند، در ادامه به ویژگی های وکیل اداره کار در کرج می پردازیم:

⓵ تجربه ی بالا: گروه وکلای البرز به سرپرستی دکتر سیامک کرم زاده با بیش از ۲۰ سال سابقه ی درخشان.

⓶ موفقیت در ده ها پرونده ی اداره کار: فعالیت تخصصی در حوزه ی پرونده های اداره کار منجر به موفقیت در پرونده های این حوزه شده است.

⓷ تسلط به قانون کار: گروه وکلای البرز متشکل از اساتید دانشگاه و قضات بازنشسته وکیل پایه یک دادگستری می باشد که از حیث دانش حقوقی در سطح بالایی می باشند.

⓸ پیگیری مستمر و مداوم: پرونده هایی که در گروه وکلای البرز مورد پذیرش قرار می گیرند به صورت ۰ تا ۱۰۰ از ابتدا تا مرحله ی اجرای احکام توسط وکیل اداره کار در کرج مورد پیگیری قرار می گیرند.

⓹ جمع آوری و استناد به تمامی دلایل و مدارک: تمامی مستندات و مدارکی که نشان دهنده ی تخلف کارگر یا کارفرما است بایستی توسط وکیل اداره کار در کرج بر اساس مواد قانونی مرتبط مورد استناد قرار گیرد.

⓺ حق الوکاله توافقی: در گروه وکلای البرز میزان حق الوکاله به صورت توافقی تعیین می گردد و امکان پرداخت به صورت اقساط نیز وجود دارد.

جهت ارتباط با وکیل اداره کار در کرج با شماره ی ۳۶ ۴۱ ۳۲۷ ۰۹۱۲ تماس حاصل فرمایید

⦿ هزینه وکیل اداره کار در کرج

همواره میزان حق الوکاله از نگرانی ها و دغدغه های موکلین بوده است، به همین منظور در گروه وکلای البرز میزان حق الوکاله به صورت توافقی تعیین می گردد و امکان پرداخت به صورت اقساط نیز وجود دارد تا به این ترتیب همه ی افراد بتوانند به وکیل متخصص در حوزه ی اداره کار دسترسی داشته باشند.

اداره کار چیست؟ و صلاحیت محاکم

⦿ اداره کار چیست؟

اداره کار نهادی دولتی است که وظیفه نظارت و اجرای قوانین کار و تأمین اجتماعی را بر عهده دارد. این نهاد با هدف حمایت از حقوق کارگران و کارفرمایان و حفظ تعادل بین این دو گروه فعالیت می‌کند. اداره کار در هر استان و شهرستان دارای شعب و دفاتری است که خدمات مختلفی ارائه می‌دهد. وکیل اداره کار در کرج به تمامی موارد پایین احاطه دارد. وظایف اصلی اداره کار عبارت‌اند از:

۱. **رسیدگی به شکایات و دعاوی کارگری و کارفرمایی**: اداره کار مسئول بررسی و حل و فصل اختلافات بین کارگران و کارفرمایان است. این شامل شکایات مربوط به حقوق و مزایا، ساعات کار، اخراج ناعادلانه، شرایط کاری نامناسب و سایر مسائل مرتبط با قوانین کار می‌شود.

۲. **نظارت بر اجرای قوانین کار**: اداره کار بازرسی‌های دوره‌ای و غیرمنتظره‌ای از واحدهای کاری انجام می‌دهد تا اطمینان حاصل کند که قوانین کار به درستی اجرا می‌شوند. این بازرسی‌ها می‌تواند شامل بررسی شرایط بهداشتی و ایمنی محیط کار، ساعات کار، پرداخت به موقع حقوق و مزایا و دیگر مسائل مربوط به کارگران باشد.

۳. **آموزش و ترویج قوانین کار**: اداره کار برنامه‌های آموزشی و ترویجی برای آشنایی کارگران و کارفرمایان با قوانین کار و تأمین اجتماعی برگزار می‌کند. این برنامه‌ها می‌توانند به افزایش آگاهی و کاهش تخلفات کمک کنند.

۴. **صدور مجوزها و پروانه‌های کاری**: اداره کار مسئول صدور مجوزها و پروانه‌های کاری برای کارگران داخلی و خارجی است. این شامل مجوزهای کار، اقامت کاری و دیگر مجوزهای مرتبط می‌شود.

۵. **مشاوره حقوقی و فنی**: اداره کار خدمات مشاوره‌ای در زمینه‌های مختلف حقوق کار و روابط کاری ارائه می‌دهد. این خدمات می‌تواند شامل راهنمایی در مورد تنظیم قراردادهای کار، حل اختلافات کاری و مسائل دیگر باشد.

به طور کلی، اداره کار نقش مهمی در حفظ حقوق و منافع کارگران و کارفرمایان و تضمین اجرای عادلانه قوانین کار دارد.

⦿ کارگر و کارفرما برای حل اختلاف خود باید به چه مرجعی رجوع کنند؟

مرجع صالح برای رسیدگی به اختلاف بین کارگر و کارفرما در قانون کار پیش بینی شده است. بر اساس ماده ۵۷ این قانون دو مرجع برای حل اختلاف کارگران و کارفرمایان که ناشی از روابط کار باشد وجود دارد:

هیئت تشخیص

هیئت حل اختلاف

این که کدام یک از این مراجع صاح هستند موضوعی است که توسط وکیل اداره کار در کرج در ادامه توضیح داده می شود.

⦿ مرجع اعتراض به آرای اداره کار ( هیئت تشخیص – هیات اختلاف) کجاست؟

بر اساس بند ۲ ماده ۱۰ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب ۱۳۹۰ مجلس شورای اسلامی و مصوبه ۱۳۹۲ مجمع تشخیص مصلحت نظام؛ آرای قطعی صادره از مراجع حل اختلاف کارگر و کارفرما قابل رسیدگی شکلی در دیوان عدالت اداری است.

مرجع صالح به رسیدگی کارگر و کارفرما

⦿ مرجع صالح به رسیدگی دعوای کارگر و کارفرما کجاست؟

اختلاف فردی بین کارگر و کارفرما یا کارآموز که ناشی از اجرای قانون کار و سایر مقررات کار، قراردادهای فردی و پیمان های دسته جمعی کار باشد، اگر از طریق سازش مستقیم حل بین آن ها حل نشود، به هیئت تشخیص ارجاع می شود. بنابراین هیئت تشخیص مرجع بدوی رسیدگی به اختلافات بین کارگر و کارفرما است. آرایی که این مرجع صادر می کند از جانب هر یک از طرفین ظرف ۱۵ روز قابل اعتراض در هیئت حل اختلاف است. ( طبق ماده ۱۵۷ قانون کار )

مرجع بعدی هیئت حل اختلاف است که در مرکز استان تشکیل می شود و برای رسیدگی به اعتراضات نسبت به آرای صادره از هیئت تشخصیص می باشد. ( طبق ماده ۱۶۰ قانون کار ) اگر هیئت حل اختلاف، اخراج کارگز را غیر موجه بداند حکم بازگشت به کار و پرداخت حق السعی او را از تاریخ اخراج صادر می کند. ( طبق ماده ۱۶۵ قانون کار )

در مرحله ی آخر، بر اساس بند ۲ ماده ۱۰ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب ۱۳۹۰ آرای قطعی هیئت حل اختلاف، توسط اشخاص ذی نفع ، فقط از حیث نقض قوانین و مقررات یا مخالفت با آن ها قابل شکایت در دیوان عدالت اداری است.

با توجه به مطالب ذکر شده، پروسه ی رسیدگی به دعوای های اداره کار به شرح زیر است:

سازش هیئت تشخیص  هیئت حل اختلاف دیوان عدالت اداری

 

جهت ارتباط با وکیل اداره کار در کرج با شماره ی ۳۶ ۴۱ ۳۲۷ ۰۹۱۲ تماس حاصل فرمایید

 

سامانه اداره کار

⦿ دعوای مربوط به اداره کار را در کجا باید ثبت کنیم؟

برای این منظور نیازی نیست که به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید. شما می توانید با مراجعه به « سامانه جامع روابط کار بیمه کاری» اقدام به ثبت تمامی شکایات خود در مورد اداره کار کنید.

در این سامانه ۴ روش جهت احراز هویت الکترونیکی و ورود به سامانه وجود دارد که شامل موارد زیر می باشد:
1- احراز هویت از طریق پنجره خدمات دولت هوشمند
2- احراز هویت از طریق درگاه “دان”
3- احراز هویت از طریق درگاه “آی تی ساز”
4- احراز هویت از طریق درگاه بانک رفاه

 

⦿ چه دادگاهی صلاحیت محلی برای رسیدگی به دعاوی اداره کار دارد؟

بر اساس مواد ۱۰، ۱۱ و ۱۲ آیین نامه ی آیین دادرسی کار مصوب ۱۳۹۱ دعوا در اداره کار محلی که آخرین کارگاه در آن واقع است، طرح می شود. اگر کارگر در ماموریت باشد، اداره کار کارگاه اصلی صلاحیت دارد.

در این باره توجه داشته باشید که اگر مراجع حل اختلاف کار یعنی هیئت تشخیص و هیئت حل اختلاف صلاحیت ذاتی برای رسیدگی به دعوا را نداشته باشند، مبادرت به صدور قرار رد دعوا می نمایند. ( ماده ۱۹ آیین نامه ی آیین دادرسی کار مصوب ۱۳۹۱)

 

⦿ مدارک برای دادخواست کارگر و کارفرما چیست؟

بر اساس ماده ۳۱ آیین نامه ی آیین دادرسی کار مصوب ۱۳۹۱ دادخواستی که تقدیم می شود باید شرایط زیر را داشته باشد:

  • بر روی برگه های چاپی مخصوص نوشته شود.
  • به زبان فارسی باشد
  • نام، نام خانوادگی، نام پدر، سال تولد، شناسه ی ملی و اقامتگاه خواهان درج شود. چناچه خواهان کارگر باشد، نوع شغل و میزان سابقه کار او در کارگاه نیز قید شود.
  • نام، نام خانوادگی و اقامتگاه خوانده درج شود. در صورتی که خوانده کارفرما باشد، کارگاه به شرط دایر بودن، اقامتگاه قانونی او محسوب می شود.
  • خواسته و شرح آن درج شود.
  • امضا یا اثر انگشت دادخواست دهنده درج شود.
  • اگر خواهان یا خوانده شخص حقوقی باشد، در دادخواست نام و اقامتگاه شخص حقوقی نوشته خواهد شد.
  • اگر دادخواست توسط نماینده ی خواهان تسلیم گردد، لازم است نام، نام خانوادگی، نام پدر، سال تولد، شناسنامه ی ملی و نشانی اقامتگاه نماینده در دادخواست قید و سند مثبت نمایندگی او نیز به دادخواست پیوست گردد.
  • دادخواست و پیوست های آن باید به تعداد خوانده ی دعوی به اضافه ی یک نسخه باشد. برای اطلاعات بیشتر با وکیل اداره کار در کرج در ارتباط باشید.

دلایل کارگر و کارفرما برای اقامه دعوا علیه یکدیگر

 

⦿ کارگر بر اساس چه دلایلی می تواند از کارفرمای خود شکایت کند؟

بر اساس نظر وکیل اداره کار در کرج اگر دلایل زیر وجود داشته باشد کارگر می تواند از کارفرمای خود شکایت کند:

۱. پرداخت نشدن حقوق در موعد توافق شده در قرارداد فی ما بین.

۲. پرداخت نکردن حقوق بر اساس قوانین کار کشور ( از لحاظ ساعات و روز کاری و مبلغ پرداختی

۳. افزایش حجم کار بدون افزایش دستمزد

۴. عدم تنظیم قرارداد کار توسط کارفرما و امتناع از آن

۵. پرداخت نشدن حق بیمه کارگری توسط کارفرما

۶. اخراج کردن کارگر بدون دلیل موجه

۷. اجبار کارگر برای سفید امضای قرارداد یا دادن سفته برای تضمین

۸. فسخ قرارداد کار به صورت یک طرفه و بدون رضایت کارگر

اگر دلایل ذکر شده در بالا با شرایط شما یکسان است با وکیل اداره کار در کرج تماس حاصل نمایید.

 

⦿ کارفرما بر اساس چه دلایلی می تواند از کارگر خود شکایت کند؟

قانون فقط از کارگر حمایت نمی کند و در مواردی برای اعمال کارگر نیز ضمانت اجرا تعیین کرده است، آن موارد شامل:

۱. عدم اجرای صحیح کارهای محوله از سوی کارفرما توسط کارگر

۲. رعایت نکردن قوانین انضباطی مطابق با قوانین کار

۳. رعایت نکردن موضوع امانت داری در امور مالی

۴. سرباز زدن از انجام دستورات صادره از سوی کارفرما

اگر دلایل ذکر شده در بالا با شرایط شما یکسان است با وکیل اداره کار در کرج تماس حاصل نمایید.

بهترین وکیل اداره کار در کرج کیست؟

⦿ بهترین وکیل اداره کار در کرج کیست؟

بهترین وکیل اداره کار در کرج وکیلی است که دارای خصوصیات و ویژگی های منحصر به فردی باشد که بر اساس آن ها بتواند موفقیت موکل خود را در چارچوب حقوقی تضمین کند. در ادامه به ویژگی هایی که باید در انتخاب بهترین وکیل اداره کار در کرج در نظر گرفت را بیان می کنیم:

✔︎ تجربه ی بالا

✔︎ فعالیت به طور تخصصی در پرونده های اداره کار

✔︎ موفقیت در پرونده های متعدد اداره کار

✔︎ حق الوکاله توافقی

✔︎ پیگیری مداوم و مستمر پرونده

✔︎ تسلط به قوانین و آیین نامه های مربوط به قانون کار

 

جهت ارتباط با وکیل اداره کار در کرج با شماره ی ۳۶ ۴۱ ۳۲۷ ۰۹۱۲ تماس حاصل فرمایید

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید