وکیل حضانت در کرج در گروه وکلای البرز به سرپرستی دکتر سیامک کرم زاده وکیل پایه یک دادگستری با بیش از ۲۰ سال سابقه ی درخشان و تضمین موفقیت شما در چارچوب حقوقی.
نسب مشروع آثاری دارد مانند ارث، نفقه، حضانت، ولایت قهری که در قانون مدنی به آن اشاره شده است، بعضی از آثار دیگر آن نیز در قوانین خاص مورد اشاره قرار گرفته است. در این مطلب به آثار حضانت خواهیم پرداخت. به نگهداری و تربیت اطفال در قانون مدنی از مواد ۱۱۶۸ تا ۱۱۷۹ پرداخته شده است. علاوه بر آن در قوانین دیگر مانند قانون حمایت از خانواده به مقوله ی حضانت اشاره شده است و احکامی را قانون گذار در آن رابطه وضع نموده است.
در این مطلب به این موضوع می پردازیم که حضانت چیست؟ حضانت فرزندان حق پدر است یا حق مادر؟ چگونه حضانت را می توان از پدر یا مادر گرفت؟ وکیل حضانت در کرج چگونه می تواند به شما کمک کند؟ ویژگی های بهترین وکیل حضانت در کرج چیست؟ و به طور کلی تمامی سوالاتی که پیرامون موضوع حضانت مطرح می شود را در این مطلب مورد بررسی قرار داده و به آن ها پاسخ خواهیم داد.
وکیل حضانت در کرج
یک وکیل برای اینکه بتواند موفقیت موکل خود را تضمین کند بایستی یکسری از ویژگی های منحصر به فرد داشته باشد تا او را از سایرین متمایز سازد، وکیل حضانت در کرج از بهترین وکلای کرج دارای ویژگی های زیر است:
⓵ بیش از ۲۰ سال سابقه: تجربه و سابقه ی یک وکیل را می توان مهمترین ویژگی او دانست. گروه وکلای البرز به سرپرستی دکتر سیامک کرم زاده دارای بیش از ۲۰ سال سابقه ی درخشان می باشد.
⓶ حق الوکاله توافقی: در گروه وکلای البرز میزان حق الوکاله به صورت توافقی تعیین می گردد و امکان پرداخت به صورت اقساط نیز وجود دارد.
⓷ تسلط به قوانین مربوط به حضانت: تسلط به قوانین، مقررات و رویه ی قضایی در حوزه ی حضانت بسیار مهم می باشد و وکیل تخصصی حضانت بایستی به تمامی این موارد تسلط داشته باشد
⓸ موفقیت در پرونده های حضانت: کارنامه ی موفق یک وکیل در حوزه ای خاص مهمترین دلیل برای مراجعه به آن وکیل می باشد. وکیل حضانت در کرج در گروه وکلای البرز تاکنون پرونده های متعددی را در این زمینه به سرانجام موفق رسانده است.
⓹ پیگیری مستمر و مداوم پرونده: جهت تسریع امور مربوط به پرونده بایستی که به طور مداوم و مستمر توسط وکیل حضانت در کرج پیگیری شود و آخرین تحولات مربوط به پرونده به اطلاع موکل برسد.
جهت ارتباط با وکیل حضانت در کرج با شماره ی ۳۶ ۴۱ ۳۲۷ ۰۹۱۲ تماس حاصل فرمایید
هزینه وکیل حضانت در کرج چقدر است؟
میزان حق الوکاله همواره از دغدغه های موکلین بوده است و به همین علت نیز بسیاری از افراد از مراجعه ی به وکیل امتناع می کنند. بر همین اساس در گروه وکلای البرز
⇐ حق الوکاله توافقی
⇐ امکان پرداخت اقساط
وجود دارد تا به این ترتیب همه ی افراد بتوانند به وکیل حضانت در کرج دسترسی داشته باشند و از خدمات حقوقی ممتاز بهره ببرند.
وکیل حضانت در کرج در گروه وکلای البرز چگونه به من کمک می کند؟
تمامی پرونده هایی که در گروه وکلای البرز پذیرش می شوند روند زیر را طی می کنند:
- مشاوره تلفنی رایگان: شما می توانید با شماره ی درج شده در سایت تماس حاصل نمایید ومشاوره ی اولیه و ابتدایی را از وکیل حضانت در کرج دریافت نمایید.
- مراجعه حضوری: در صورتی که نیاز به بررسی دقیقتر پرونده تان وجود داشته باشید می توانید به صورت حضوری در مراجعه نمایید تا ضمن بررسی دقیق پرونده تان احتمال موفقیت در دادگاه به شما اعلام گردد.
- انعقاد قرارداد وکالت: پس از ارائه ی مشورت های لازم، در صورت تمایل می توانید اقدام به انعقاد قرارداد وکالت با وکیل پایه یک دادگستری نمایید.
- بررسی دقیق پرونده: پس از قبولی وکالت شما، پرونده در دپارتمان تخصصی حقوق خانواده متشکل از بهترین وکلای حقوق خانواده در کرج مطرح می شود وبهترین راهکار و استراتژی برای پرونده تعیین می گردد.
- طرح و پیگیری پرونده: پس از انتخاب راهکار و استراتژی درست، پرونده با ارائه ی دادخواست مربوطه در دادگاه مطرح می شود و به صورت ۰ تا ۱۰۰ توسط وکیل حضانت در کرج تا حصول نتیجه پیگیری و دنبال می شود.
آیا تضمینی برای موفقیت در پرونده ی حضانت وجود دارد؟
متاسفانه بعضی از وکلا وعده ی موفقیت صد در صدی به موکلین خود می دهند که این اقدام از نظر اخلاقی مذبوح است. هیچ وکیلی نمی تواند موفقیت یک پرونده را تضمین کند و به اصطلاح تعهد وکیل به وسیله است و نه به نتیجه.
گروه وکلای البرز به سرپرستی دکتر سیامک کرم زاده با بیش از ۲۰ سال سابقه ی درخشان و تخصص در پرونده های حضانت این اطمینان را به شما می دهد که مناسب ترین و صحیح ترین راهکار و استراتژی برای پرونده ی شما توسط وکیل حضانت در کرج اتخاذ گردد و موفقیت پرونده ی شما در چارچوب حقوقی تضمین گردد.
حضانت چیست؟
قبل از اینکه موضوعات پیرامون حضانت را مورد بررسی قرار دهیم قیبل از هر چیز باید بدانیم که حضانت چیست؟ قانون مدنی به طور مشخص تعریفی از حضانت ارائه نداده است. اما می توان حضانت را این چنین تعریف کرد: حضانت نگاهداشتن طفل، مواظبت و مراقبت او و تنظیم روابط او با خارج است، با رعایت حق ملاقات که برای خویشاوندان نزدیک طفل شناخته شده است.
البته باید توجه داشت که قانون گذار تنها به جنبه ی مراقبت فیزیکی نپرداخته است و به جنبه های معنوی و اخلاقی نیز توجه کرده است. بر همین اساس است که ماده ۱۱۷۳ قانون مدنی مقرر می دارد که در اثر عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر یا مادری که طفل تحت حضانت او است تربیت اخلاقی طفل در معرض خطر باشد، دادگاه می تواد هر تصمیمی را که درباره حضانت طفل مقتضی بداند اتخاذ کند.
بنابر این، حضانت هم بعد مراقبت های فیزیکی را در بر می گیرد و هم بعد مراقبت های معنوی را و قانون گذار بر هر دوی این جنبه ها پرداخته است. بر همین اساس قصور هر یک از والدین در رعایت این دو مورد می تواند موجب سلب این حق از آن ها گردد. حال که به تعریفی کلی از حضانت رسیدیم، موضوعات پیرامونی آن را مورد بررسی قرار می دهیم. توصیه می گردد قبل از هرگونه اقدامی با وکیل حضانت در کرج تماس حاصل نمایید.
جهت ارتباط با وکیل حضانت در کرج با شماره ی ۳۶ ۴۱ ۳۲۷ ۰۹۱۲ تماس حاصل فرمایید
حق حضانت با پدر است یا مادر؟
سوالی که مطرح است این می باشد که حضانت بچه با پدر است یا با مادر؟
در این باره باید ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی مورد بررسی قرار گیرد. بر اساس متن این ماده:
برای حضانت و نگهداری طفلی که پدر و مادر او از یکدیگر جدا زندگی می کنند، مادر تا سن ۷ سالگی اولویت دارد و پس از آن با پدر است،
تبصره: بعد از ۷ سالگی، در صورت حدوث اختلاف، حضانت طفل با رعایت مصلحت کودک به تشخیص دادگاه می باشد.
همچنین طبق تبصره ۱ ماده ۱۲۱۰ قانون مدنی، دختر بعد از رسیدن به ۹ سال تمام قمری و پسر بعد از رسیدن به ۱۵ سال تمام قمری بالغ محسوب می شود و بعد از سن های مذکور پسر یا دختر، طفل یا کودک محسوب نمی شوند و خود مستقلا می توانند در مورد محل زندگی خود تصمیم بگیرند.
مطلب فوق را می توان اینگونه ترسیم کرد:
☜ حضانت دختر:
- تا ۷ سالگی با مادر
- از ۷ سالگی تا بلوغ ( ۹ سالگی با پدر)
☜ حضانت پسر:
- تا ۷ سالگی با مادر
- از ۷ سالگی تا بلوغ ( ۱۵ سالگی با پدر)
چگونه می توان حضانت فرزند را از مادر گرفت؟
بر اساس نظر وکیل حضانت در کرج در مورد سلب حضانت فرزند از مادر مواردی وجود دارد که اگر حتی مادر قانوناً دارای حق حضانت فرزندان باشد، این حق از او گرفته می شود که شامل موارد زیر است:
۱. ابتلای مادر به جنون
- بر اساس ماده ۱۱۷۰ قانون مدنی جنون مادر باعث می شود که حضانت از او سلب شود. البته دقت داشته باشید سفیه بودن موجب سلب حضانت نیست.
۲. ازدواج مادر
- طبق ماده ۱۱۷۰ قانون مدنی با ازدواج مادر، حق حضانت فرزندان از او سلب می شود. اما اگر پدر طفل قبلا فوت کرده باشد، در صورت ازدواج مجدد مادر، حضانت از وی سلب نمی شود.
- درست است که اگر مادر ازدواج کند حضانت از او سلب می شود. اما اگر مادر بتواند ثابت کند که پدر طفل مبتلا به جنون شده یا به دلایلی دیگر مانند فساد اخلاقی، الکلی بودن و … صلاحیت نگهداری طفل را نداشته باشد، حضانت مادر از او سلب نمی شود.
- توجه داشته باشید برخلاف مادر، ازدواج پدر باعث نمی شود که حضانت بچه ها از او گرفته شود.
۳. در صورت وجود موارد ذکر شده ( موارد نام برده شده تمثیلی هستند و نه حصری) در ماده ۱۱۷۳ قانون مدنی به شرح زیر:
۱. اعتیاد زیان آور به الکل، مواد مخدر و قمار
۲. اشتهار به فساد اخلاق و فحشاء
۳. ابتلاء به بیماری های روانیبا تشخیص پزشکی قانونی
۴. سوء استفاده از طفل یا اجبار او به ورود در مشاغل ضد اخلاقی مانند فساد و فحشا، تکدی گری و قاچاق
۵. تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف
توجه داشته باشید که ۵ مورد ذکر شده در بالا تمثیلی هستند و نه حصری.
چگونه می تواند حضانت فرزند را از پدر گرفت؟
طبق نظر وکیل حضانت در کرج در مواردی که در زیر به آنها اشاره می شود حتی اگر پدر قانوناً حق حضانت فرزندان را داشته باشد این حق از او سلب می شود:
۱. ابتلای پدر به جنون
- با وحدت ملاک از ماده ۱۱۷۰ قانون مدنی. با توجه به این موضوع که سفیه بودن حق حضانت را از پدر سلب نمی کند.
۲. اگر موادر ذکر شده در ماده ۱۱۷۳ به شرح زیر در پدر وجود داشت می توان حق حضانت را از او گرفت:
۱. اعتیاد زیان آور به الکل، مواد مخدر و قمار
۲. اشتهار به فساد اخلاق و فحشاء
۳. ابتلاء به بیماری های روانیبا تشخیص پزشکی قانونی
۴. سوء استفاده از طفل یا اجبار او به ورود در مشاغل ضد اخلاقی مانند فساد و فحشا، تکدی گری و قاچاق
۵. تکرار ضرب و جرح خارج از حد متعارف
موارد ۵ گانه ی ذکر شده در بالا تمثیلی اند و حصری نمی باشند.
آیا پدر یا مادر می توانند محل زندگی طفلی را که حضانت اش را بر عهده دارند تغییر دهند؟
تبصره ی ۱ ماده ۱۴ قانون حمایت از خانواده به این سوال پاسخ گفته است، بر اساس این ماده:
پدر یا مادر یا کسانی که حضانت طفل به آنها واگذار شده نمی توانند طفل را به شهرستانی غیر از محل اقامت مقرر بین طرفین و یا غیر از محل اقامت قبل از وقوع طلاق یا و یا به خارج از کشور بدون رضایت والدین بفرستند، مگر در صورت ضرورت، با کسب اجازه از دادگاه.
بنابراین برای انتقال طفل تحت حضانت به شهر دیگر یا خارج از کشور هر دو والدین باید رضایت داشته باشند. در غیر اینصورت تغییر محل نگهداری طفل تنها با اجازه ی دادگاه ممکن است.
ضمانت اجرای کیفری حضانت چیست؟
بر اساس نظر وکیل حضانت در کرج در مورد ضمانت اجرای کیفری حضانت، قانون مجازات اسلامی جدید مقرره ای ندارد اما ماده ۶۳۲ قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۷۵ در این باره حکمی را صادر کرده بود. در قانون جدید مجازات اسلامی مقرره ای در این باره نداریم، اما می توانیم به ماده ۵۴ قانون جدید حمایت از خانواده اشاره کنیم، بر اساس این ماده:
هر گاه مسئول حضانت از انجام تکالیف مققرر خودداری کند، یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به جزای نقدی درجه هشت و در صورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود.
جهت ارتباط با وکیل حضانت در کرج با شماره ی ۳۶ ۴۱ ۳۲۷ ۰۹۱۲ تماس حاصل فرمایید
ضمانت اجرای مدنی حضانت چیست؟
ضمانت اجرای کافی در قانون مدنی برای حضانت پیش بینی نشده است، در این رابطه تنها می توان به ماده ۱۱۷۲ قانون مدنی اشاره کرد:
هیچ یک از ابوین حق ندارند در مدتی که حضانت طفل به عهده ی آنهاست از نگاهداری او امتناع کنند. در صورت امتناع یکی از ابوین، حاکم باید به تقاضای دیگری یا به تقاضای قیم یا یکی از اقرباء و یا به تقاضای مدعی العموم، نگاهداری طفل را به هر یک از ابوین که حضانت به عهده ی اوست، الزام کند و در صورتی که الزام ممکن نباشد، حضانت را به خرج پدر و هرگاه پدر فوت کرده باشد، به خرج مادر تامین کند.
حق ملاقات در زمان حضانت
قانون مدنی حق ملاقات را برای پدر یا مادری که حضانت با او نیست را در ماده ی ۱۱۷۴ پیش بینی کرده است. بر اساس این ماده:
… هر یک از ابوین که طفل تحت حضانت او نمی باشد، حق ملاقات طفل خود را دارد. تعیین زمان و مکان ملاقات و سایر جزییات آن در صورت اختلاف بین پدر و مادر با محکمه است.
امروزه محکمه ی صلاحیت دار دادگاه خانواده است. توجه داشته باشید که این حق منحصر به پدر و مادر نیست و حتی اگر سایر خویشاوندان مانند برادر یا خواهر از این حق محروم شوند می توانند از دادگاه تقاضای رسیدگی نمایند و دادگاه رای مقتضی را صادر خواهد کرد. برای اطلاعات بیشتر با وکیل حضانت در کرج در ارتباط باشید.
آیا کسی که حضانت فرزند را دارد می تواند او را به محلی دیگر منتقل کند؟
در این باره قانون مدنی ساکت است اما ماده ۴۲ قانون حمایت از خانواده مقرر داشته است که:
طفل و مجنون را نمی توان بدون رضایت ولی، قیم، مادر یا شخصی که حضانت و نگهداری آنان به او واگذار شده است از محل اقامت مقرر بین طرفین یا محل اقامت قبل از وقوع طلاق، به محل دیگری یا خارج از کشور فرستاد مگر اینکه دادگاه آن را مصلحت صغیر بداند و با در نظر گرفتن حق ملاقات اشخاص ذی حق، این امر را اجازه دهد. دادگاه در صورت موافقت با خارج کردن صغیر از کشور بنا به درخواست ذی نفع برای تضمین بازگرداندن صغیر تامین مناسبی اخذ کند.
حضانت و طلاق توافقی
همانطور که می دانید یک نوع از طلاق، طلاق توافقی است و خیلی از افراد برای طلاق راحت و سریع به وکیل طلاق توافقی مراجعه می نمایند. زوجین ممکن است یکی از توافقاتی که ضمن آن می کنند نیز در مورد حضانت فرزندان باشد. اینگونه توافقات هر چند که با امضای طرفین صورت می گیرد و آنها را متعهد به آن می کند اما قابل خدشه است.
برای مثال اگر توافقی برای حضانت از سوی آقا صورت گرفته باشد اما شرایط او موجب سلب حضانت از وی باشد، می توان حق حضانت را از وی سلب کرد هرچند که توافقی کتبی وجود داشته باشد.
بهترین وکیل حضانت در کرج کیست؟
بهترین وکیل حضانت در کرج باید ویژگی هایی داشته باشد که او را از سایرین متمایز سازد و موفقیت موکل را در محکمه تضمین نماید. موارد زیر را در انتخاب بهترین وکیل حضانت در کرج حتما مدنظر داشته باشید:
✔︎ سابقه و تجربه ی بالا
✔︎ حق الوکاله توافقی
✔︎ مدرک دانشگاهی در سطح عالی
✔︎ پیگیری مستمر و مداوم پرونده
✔︎ تسلط به قوانین و مقررات مربوط به حضانت
✔︎ قدرت بیان بالا در دادگاه
✔︎ پاسخگو بودن به موکلین
✔︎ تعهد کاری
✔︎ استفاده ی صحیح و درست از ادله
نتیجه گیری
هر گونه اقدامی اشتباه و احساسی در مورد حضانت فرزند می تواند عواقب جبران ناپذیری را در پی داشته باشد و دلیلی باشد که حضانت فرزند برای همیشه از شما گرفته شود.
توصیه می گردد قبل از هر گونه اقدام حقوقی یا غیر حقوقی با وکیل حضانت در کرج مشورت های لازم را صورت دهید تا بتوانید بهترین راهکار را در مورد حضانت فرزندتان در پیش بگیرید.
جهت ارتباط با وکیل حضانت در کرج با شماره ی ۳۶ ۴۱ ۳۲۷ ۰۹۱۲ تماس حاصل فرمایید
بدون دیدگاه