بهترین وکیل ارث در کرج

بهترین وکیل ارث در کرج در گروه وکلای البرز به سرپرستی دکتر سیامک کرم زاده با بیش از ۲۰ سال سابقه ی درخشان موفقیت شما را در پرونده ی ارث تضمین می کند.

یکی از موضوعات مهمی که در حقوق مدنی مطرح می شود، مبحث ارث است. با موت یک شخص حقیقی موضوع ارث مطرح می شود و ارثیه ی وی بایستی بین افرادی که رابطه ی سببی یا نسبی با او دارند تقسیم شود. چگونگی تقسیم ارث دارای پیچیدگی های خاصی است که این موضوع ضرورت مراجعه به بهترین وکیل ارث در کرج را ضروری می نماید.

در این نوشته ابتدا تعریف ارث را ارائه می دهیم و اینکه ارثیه به چه نحوی بین وراث تقسیم می شود. سپس به معرفی بهترین وکیل ارث در کرج می پردازیم و اینکه اساسا برای موفقیت پرونده ی ارث یک وکیل با تجربه و حاذق چه اقداماتی باید انجام دهد.

◀︎ بهترین وکیل ارث در کرج

 بهترین وکیل ارث در کرج در گروه وکلای البرز به سرپرستی دکتر سیامک کرم زاده با بیش از ۲۰ سال سابقه ی درخشان دارای ویژگی های زیر می باشد:

بیش از ۲۰ سال سابقه ی درخشان: تجربه را می توان مهمترین شاخصه ی یک وکیل موفق دانست. مطمئنا تجربه ی بالای یک وکیل می تواند موفقیت پرونده ی شما را تا حد بسیار زیادی تضمین کند.

حق الوکاله توافقی: در گروه وکلای البرز میزان حق الوکاله به صورت توافقی تعیین می گردد. مراجعین از جهت میزان حق الوکاله نگرانی و دغدغه ای نخواهند داشت زیرا هم پایین ترین حق الوکاله را پرداخت می کنند و هم از خدمات بهترین وکیل ارث در کرج بهره می برند.

وکیل تخصصی ارثیه: گروه وکلای البرز از دپارتمان های متعددی تشکیل شده است که هر کدام از آن به طور تخصصی در یک موضوع بخصوص فعالیت می کنند. پرونده های مریوط به ارثیه در دپارتمان تخصصی ارث مطرح می شود و پس از انتخاب بهترین راهکار و استراتژی، پرونده توسط بهترین وکیل ارث در کرج تا زمان حصول نتیجه دنبال و پیگیری می شود.

پشتیبانی ۲۴ ساعته: وکلای با تجربه و متخصص ما در گروه وکلای البرز در هر ساعت از شبانه روز پاسخگوی موکلین خود هستند.

قضات بازنشسته: گروه وکلای البرز برای حصول بهترین نتیجه ی ممکن با قضات بازنشسته همکاری می کند تا موفقیت پرونده ی شما تضمین گردد.

 

جهت ارتباط با بهترین وکیل ارث در کرج می توانید با شماره ی ۳۶ ۴۱ ۳۲۷ ۰۹۱۲ تماس حاصل فرمایید

 

◀︎ارث چیست؟

اولین سوالی که مطرح می شود این است که اساسا ارث چیست و چه تعریفی دارد؟ قانون مدنی در مواد متعددی احکام مربوط به ارث را بیان کرده است، از جمله در ماده ی ۸۶۷ :

ارث انتقال اموال، حقوق و دیون به وراث پس از فوت مورث است. ارث در زمره ی وقایع حقوقی است، یعنی اراده ی اشخاص در آن تاثیری ندارد و ناشی از حکم قانون است. شرط تحقق ارث موت است چه موت حقیقی و چه موت فرضی غایب مفقود الاثر باشد.

همان طور که مشاهده می کنید ارث تنها جنبه ی مثبت یعنی انتقال اموال ندارد بلکه جنبه ی منفی نیز دارد که همان انتقال دیون از مورث به وراث است.

هر آنچه که باید در مورد ارث بدانید

◀︎ موجبات ارث چیست؟

موجبات ارث یعنی عواملی که باعث بوجود آمدن رابطه ی توارث بین دو شخص می شود که احکام آن در مواد ۸۶۱ و ۸۶۲ بیان شده است.

نسب: نسب بر اساس رابطه ی خونی بوجود می آید و بر این اساس ۳ طبقه وجود دارد:

طبقه اول: والدین – فرزندها

طبقه دوم: اجداد – خواهر – برادر

طبقه سوم: عمو – عمه – دایی – خاله

سبب: رابطه ای است که بر اساس ازدواج دائم ایجاد می شود.

در ادامه به این موضوع خواهیم پرداخت که هر کدام از طبقه ها به چه نحو ارث می برند.

◀︎موانع ارث چیست؟

موانع ارث در مواقع مواردی هستند که اگر وجود داشته باشند، آن شخص از مورث خود ارث نمی برد. آن موارد شامل:

قتل: مواد ۸۸۰ و ۸۸۵ قانون مدنی

کفر: ماده ۸۸۱ قانون مدنی

لعان : مواد ۸۸۲ و ۸۸۳ قانون مدنی

نسب نامشروع (زنا) : مواد ۱۱۶۷ و ۸۸۴ قانون مدنی

در صورت نیاز به آگاهی بیشتر می توانید با بهترین وکیل ارث در کرج تماس حاصل نمایید.

 

جهت ارتباط با بهترین وکیل ارث در کرج می توانید با شماره ی ۳۶ ۴۱ ۳۲۷ ۰۹۱۲ تماس حاصل فرمایید

 

◀︎ نحوه ی تقسیم ارثیه بین ورثه ها

در ادامه به حالات و فرض های مهم تقسیم ارث می پردازیم اما نحوه ی تقسیم ارثیه دارای پیچیدگی ها و ظرافت های خاصی است که نمی توان تمام حالات آن را به طور کامل بیان کرد برای این منظور توصیه می گردد با بهترین وکیل کرج تماس حاصل نمایید تا بهترین راهنمایی به شما ارائه گردد.

 

نحوه ی تقسیم ارث بین ورثه

 

◀︎ سهم الارث طبقه اول

افرادی که در طبقه ی اول قرار دارند پدر و مادر و فرزندها هستند. اگر در طبقه ی اول افرادی وجود داشته باشند نوبت به طبقه ی دوم و سوم نمی رسد. در زیر به حالاتی که در طبقه ی اول وجود دارد اشاره می کنیم. البته حالاتی که ممکن است پیش بیاید بسیار گسترده و متنوع است. اگر پاسخ خود را در حالات زیر نیافتید می توانید با بهترین وکیل ارث در کرج تماس حاصل نمایید.

  1. اگر در طبقه ی اول، ورثه منحصر به یک نفر باشد، یعنی یک پسر یا یک دختر یا فقط مادر یا فقط پدر: بر اساس ماده ۹۰۶ و ۶۰۷ قانون مدنی؛ آن ورثه تمام ارثیه را می برد.
  2. ورثه فقط پدر و مادر باشند: طبق مواد ۹۰۶ و ۹۰۲ قانون مدنی؛ مادر ۱/۳ و پدر ۲/۳
  3. ورثه فقط پدر، مادر و یک دختر: طبق ماده ۹۰۸ قانون مدنی؛ پدر ۱/۶ و مادر ۱/۶ و دختر ۱/۲ ( میزان ۱/۶ اضافه می آید که باید مجددا بین پدر، مادر و تک دختر به نسبت فرضشان تقسیم گردد).
  4. ورثه فقط پدر، مادر و چند دختر: طبق ماده ۹۰۹ قانون مدنی؛ پدر ۱/۶ و مادر ۱/۶ و دخترها ۲/۳
  5. ورثه فقط پدر، مادر، یک دختر و زوج: طبق مواد ۹۰۸، ۹۱۳ و ۹۱۴ قانون مدنی؛ پدر ۱/۶ و مادر ۱/۶ و دختر ۱/۲ و زوج ۱/۴ ( در این حالت از ترکه به میزان ۱/۱۲ کسر می آید که باید از سهم دختر کم شود).
  6. ورثه پدر، مادر و زوجه: طبق مادتین ۹۰۶ و ۹۱۳ قانون مدنی؛ مادر ۱/۳ و زوجه ۱/۴ و پدر بقیه ی ترکه را می برد.
  7. ورثه چند دختر و زوجه: طبق مواد ۹۰۲ و ۹۱۳ و ۹۱۴ قانون مدنی؛ دخترها ۲/۳ و زوجه ۱/۸. ( هر چه باقی ماند بین دخترها تقسیم می شود.)
  8. ورثه فقط زوجه: طبق ماده ۹۴۹ قانون مدنی؛ ۱/۴ به زن می رسد و مابقی در حکم مال بلاصاحب است. ( البته راهی وجود دارد که بر اساس آن بیش از ۱/۴ اموال به زوجه برسد، برای این منظور با بهترین وکیل ارث در کرج در ارتباط باشید.)
  9. ورثه فقط زوج: بر اساس ماده ۹۴۹ قانون مدنی؛ تمام ترکه ی همسر متوفای خود را می برد.
  10. ورثه یک دختر، زوج و مادر متوفی: بر اساس مواد ۸۹۹ و ۹۱۳ و ۹۱۴ قانون مدنی؛ دختر ۱/۲ و مادر ۱/۶ و زوج ۱/۴ ( مقداری از ترکه اضافه می آید که فقط دختر و زوج از آن سهم می برند).
  11. ورثه پسر، دختر، مادر، پدر و زوج: طبق مواد ۹۰۶ و ۹۰۷ و ۹۱۳ قانون مدنی؛ پدر ۱/۶ و مادر ۱/۶ و زوج ۱/۴ و پسرها دو برابر دختر ارث می برند.
  12. ورثه پسر، دختر، پدر و زوجه: بر اساس مواد ۹۰۶ و ۹۰۷ و ۹۱۳ قانون مدنی؛ پدر ۱/۶ و زوجه ۱/۸ و پسرها دو برابر دختر ها ارث می برند.
  13. ورثه فقط فرزندان پسر و فرزندان دختر: طبق ماده ۹۰۷ قانون مدنی؛ پسرها دو برابر دختر ارث می برند.

◀︎ سهم الارث طبقه دوم

بر اساس ماده ۹۱۶ قانون مدنی اگر در طبقه ی اول، هیچ وارثی نباشد به سراغ طبقه ی دوم می رویم. وراث طبقه ی دوم شامل اجداد و خواهران و برادران می باشد.

توجه داشته باشید شرط ارث بری در طبقه ی دوم این است که هیچ ورثه ای در طبقه ی اول وجود نداشته باشد و وجود حتی یک نفر از افراد طبقه ی اول موجب می شود که افراد طبقه ی دوم ارث نبرند.

◀︎ سهم الارث طبقه سوم

طبق ماده ی ۹۲۵ قانون مدنی؛ اگر در طبقه ی اول و دوم هیچ ورثه ای وجود نداشته باشد نوبت به طبقه ی سوم می رسد، بنابراین وجود هر کدام از ورثه در طبقه های اول و دوم مانع از ارث بری ورثه ی طبقه سوم هستند.

طبقه ی سوم شامل عمو، عمه، دایی و خاله می شود. نحوه ی  ارث بری در این طبقه دارای پیچیدگی های زیادی است و حالات متعددی را در بر می گیرد که نمی توان تمام آنها را برشمرد. برای اگاهی از چگونگی ارث بری در طبقه ی سوم وراث با بهترین وکیل ارث در کرج تماس حاصل نمایید.

 

جهت ارتباط با بهترین وکیل ارث در کرج می توانید با شماره ی ۳۶ ۴۱ ۳۲۷ ۰۹۱۲ تماس حاصل فرمایید

 

◀︎ زن و شوهر چگونه از هم ارث می برند؟

در مورد ارث بری زوجین از یکدیگر قواعدی وجود دارد که به آن ها در زیر اشاره می کنیم:

فقط در صورتی زن و شوهر از یکدیگر ارث می برند که زوجیت آنها دائمی باشد. بنابراین در صورتی که ازدواج موقت یا (صیغه موقت) بین زوجین جاری باشد. از یکدیگر ارث نمی برند. ( ماده ۹۴۰ قانون مدنی)

در طلاق رجعی، زوجین در مدت عده از هم ارث می برند، اما در طلاق بائن از هم ارث نمی برند. ( ماده ۹۴۳ قانون مدنی)

اگر شوهر در حال بیماری زن خود را طلاق دهد و ظرف یکسال از تاریخ طلاق به همان بیماری فوت شود و زن هم ازدواج نکرده باشد، زن از مرد ارث می برد. اما اگر زن فوت شود، مرد از او ارث نمی برد. (ماده ۹۴۴ قانون مدنی)

اگر مردی در حالی که مریض است زنی را عقد کند و قبل از نزدیکی فوت کند، زن از او ارث نمی برد. البته اگر در همین مدت زن فوت کند، مرد از او ارث می برد. ( ماده ۹۴۵ قانون مدنی)

در صورت تعدد زوجات ۱/۴ یا ۱/۸ ترکه که تعلق به زن ها دارد بین همه ی آن زن ها به طور مساوی تقسیم می شود. ( ماده ۹۴۲ قانون مدنی)

◀︎ ارث بری زن از اموال غیر منقول و زمین

بر اساس ماده ۹۴۶ قانون مدنی؛ مرد از عین اموال زن خود ارث می برد. اما زن از عین زمین، ابنیه و اشجار مرد (شوهر خود) ارث نمی برد، بلکه از قیمت زمین، ابنیه و اشجار متعلق به زوج ارث می برد.

◀︎ گواهی انحصار وراثت چیست؟

هر کسی که در ترکه ی متوفی ذی نفع باشد می تواند از دادگاه عمومی حقوقی درخواست انحصار وراثت کند. مانند: ورثه، طلبکار، موصی له و وصی. همچنین کسی که غیر مستقیم از اثبات وراثت شخصی از دیگری منتفع می گردد، حق درخواست گواهی انحصار وراثت دارد. بنابراین هر شخص که به طور کلی ذی نفع باشد می تواند گواهی انحصار وراثت بخواهد.

◀︎ چگونه می توان گواهی انحصار وراثت گرفت؟

برای گرفتن گواهی انحصار وراثت؛ شخص متقاضی باید با مدارک لازم را تهیه کند و آن ها را تقدیم دادگاه نماید. آن موارد شامل: گواهی فوت متوفی، دادخواست تکمیل شده ی انحصار وراثت، فتوکپی شناسنامه ورثه یا وراث و … می باشد.

◀︎ نمونه گواهی انحصار وراثت

در زیر توجه شما را به دادخواست صدور گواهی انحصار وراثت از دکتر نور محمد صبری جلب می نماییم. برای تنظیم و ثبت آن می توانید از بهترین وکیل ارث در کرج مشورت بگیرید.

 

نمونه دادخواست صدور گواهی حصر وراثت

 

◀︎ چگونه استشهادیه برای گواهی انحصار وراثت بگیریم؟

شما میتوانید نمونه ی پایین را تهیه نمایید و بدون قلم خوردگی آن را تکمیل نماییدو سپس سه نفر شاهد ( گواه) آن را در یکی از دفترخانه های اسناد رسمی امضا نمایند و امضا شاهدان توسط همان دفترخانه تصدیق شود.

 

نمونه استشهادیه مخصوص گواهی انحصار وراثت

 

جهت ارتباط با بهترین وکیل ارث در کرج می توانید با شماره ی ۳۶ ۴۱ ۳۲۷ ۰۹۱۲ تماس حاصل فرمایید

 

◀︎ مراحل گرفتن ارثیه به چگونه است؟

توجه داشته باشید که برای انجام کارهای مربوط به گرفتن ارثیه لازم است که قبل از هر اقدامی، گواهی انحصار وراثت بگیرید. برای این موضوع لازم است که استشهادیه ای نیز تهیه نمایید تا دلالت بر منحصر بودن وراث یا ورثه داشته باشد.

اگر موضوع ارثیه خانه ای باشد و ورثه بخواهند آن را تقسیم کنند لازم است که پس از دریافت گواهی انحصار وراثت، مالیات بر ارث نیز پرداخت شود.

تمامی مراحل بالا با نازلترین قیمت و به صورت ۰ تا ۱۰۰ توسط بهترین وکیل ارث در کرج صورت می پذیرد.

 

بهترین وکیل ارث در کرج کیست؟

 

◀︎ بهترین وکیل ارث در کرج کیست؟

بهترین وکیل ارث در کرج باید دارای ویژگی ها و خصوصیاتی باشد که او را از سایرین متمایز سازد. در زیر به ویژگی های بهترین وکیل ارث در کرج در گروه وکلای البرز اشاره می نماییم:

✔︎ تضمین موفقیت پرونده ی شما در چارچوب حقوقی با بیش از ۲۰ سال سابقه ی حقوقی

✔︎ حق الوکاله ارزان و توافقی

✔︎ پیگیری پرونده توسط وکلای تخصصی ارثیه

✔︎ پشتیبانی ۲۴ ساعته

✔︎ همکاری با قضات بازنشسته جهت تضمین موفقیت پرونده ی موکلین

 

جهت ارتباط با بهترین وکیل ارث در کرج می توانید با شماره ی ۳۶ ۴۱ ۳۲۷ ۰۹۱۲ تماس حاصل فرمایید

 

⁉️ سوالات متداول:

۱. اگر متوفی وراث نداشته باشد، اداره ترکه او بر عهده کیست؟

طبق ماده ۲۸ و ۸۶۶ قانون مدنی؛ در این حالت، حاکم مدیر ترکه می شود یعنی باید آن را اداره کند و به عنوان مال مجهول المالک به مصرف فقرا برساند.

۲. اگر ورثه قبل از ادای دیون، نسبت به سهم الارث معامله ای کند، این معامله چه حکمی دارد؟

بر اساس ماده ۸۷۱ قانون مدنی چنین معامله ای غیر نافذ است. یعنی از سوی دیان متوفی قابل رد است. 

۳. اگر متوفی در طبقه اول، پدر، مادر و نوادگان داشته باشد و همه ی فرزندان او قبلا فوت کرده باشند آیا ارث به نوادگان او می رسد؟

بله ارث به نوادگان می رسد. توجه داشته باشید که در این حالت در واقع نوادگان به جای فرزندان قرار دارند. در واقع پدر و مادر حاجب نوادگان نیستند، بلکه فرزندان حاجب نوادگان اند. ( ماده ۹۹۱ قانون مدنی)

۴. اگر شخص دارای یک برادر باشد و سایر برادران و خواهران او قبل از او فوت کرده باشند، آیا به فرزندان ایشان مالی به ارث می رسد یا خیر؟

خیر – با بودن حتی یک برادر یا خواهر، نوبت به فرزندان ایشان نمی رسد. در این حالت همان برادر یا خواهری که زنده است ارث می برد.

۵. حبوه چیست؟

مبنای حبوه ماده ۹۱۵ قانون مدنی است. بر اساس این ماده؛ برخی از یادگارهای پدر بعد از فوت او، به پسر بزرگ می رسد. به این اموال حبوه گفته می شود که عبارت است از قرآن، انگشتر مورد استفاده، شمشیر و لباس های متوفی. 

۶. بهترین وکیل ارث در کرج چگونه به شما کمک می کند؟

بهترین وکیل ارث در کرج تمامی مراحل را شامل، اخذ گواهی انحصار وراثت، پرداخت مالیات بر ارث، تنظیم استشهادیه و … را برای شما به صورت ۰ تا ۱۰۰ انجام می دهد. 

 

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *